HR podujatie Raňajky s Kariérou už 16. mája v Košiciach: Stretnite kolegov z branže a odneste si zaujímavé poznatky

Už 16. mája sa opäť stretneme na HR podujatí Raňajky s Kariérou, ktoré sa bude odohrávať v prostredí košického GES & GESTO. V tomto článku sa dočítate viac o tom, aký program si pre vás pracovný portál Kariéra.sk pripravil. Zaregistrujte sa a zaistite si miesto na tomto jedinečnom podujatí už dnes.

Program májových Raňajok s Kariérou

Pred slávnostným otvorením podujatia Raňajky s Kariérou si hostia budú môcť pochutnať na sladkých a slaných raňajkách, voňavej káve či chutnom čaji. Registrujte sa zadarmo na www.karieraranajky.sk.

Podujatie odštartuje svojou prezentáciou skúsená job mentorka a koučka Silvia Skalická, ktorá zodpovedá otázku "Kde sú kandidáti, ktorých hľadáte?".

Po krátkej prestávke mikrofón prevezme Dagmar Kolesárová, koučka a mentorka holistického leadershipu, ktorá sa bude venovať téme "Systemický prístup v leadershipe". 

Otázky hostí sú viac než vítané a po každej prezentácii budú mať priestor na diskusiu s rečníkom. Príďte stretnúť kolegov z branže, odneste si domov zaujímavé informácie a kúsok inšpirácie do svojej práce.

Zaistite si miesto na podujatí Raňajky s Kariérou

Zaujal vás program májových Raňajok? Radi by ste si vypočuli prednášky našich spíkrov? Môžete byť pri tom. Stačí sa prihlásiť cez formulár na stránke podujatia Kariéra Raňajky

Pozor, počet miest je obmedzený, za každú spoločnosť sa môžu nahlásiť iba dve osoby, preto sa s rezervovaním vášho miesta poponáhľajte.

Podujatie Raňajky s Kariérou pravidelne organizuje pracovný portál Kariéra.sk od roku 2016. Je určené pre HR komunitu, témy spíkrov sa venujú primárne oblasti ľudských zdrojov. Raňajky s Kariérou sú zároveň miestom pre networking, kde si HR manažéri navzájom vymieňajú svoje skúsenosti a know-how.

Doteraz na podujatiach vystúpili spoločnosti ako Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, Powercoaching, Mindworx, Yanfeng Automotive Interiors, Crown Becam Slovakia, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi, kouč Ján Dubnička, špecialista na psychopatiu Daniel Tůma, ale aj odborníčka na neverbálnu komunikáciu Nora Lauková.

 

 

Viac o téme: Pozvánka Košice Kariéra.sk Raňajky s Kariérou Croissant HR Podujatie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED, Foto: RED
 
Staršie správy
Staršie správy